Fietsverzekering afsluiten

Een aanrijding, diefstal of een andere beschadiging gebeurd sneller dan je denkt. Op dat moment kunnen de kosten voor het herstellen of het overnieuw aanschaffen van een fiets erg duur zijn. Door een fietsverzekering af te sluiten dek je je hiervoor in. Een fietsverzekering kan op elke fiets, zelfs op een elektrische fiets! Ook als u een tweedehands fiets heeft aangeschaft is het mogelijk deze te verzekeren. 

Goedkoopste fietsverzekeringUw fietsverzekering dekt zelfs in het buitenland

Fietsen in het buitenland is hartstikke leuk en lekker sportief. Ook wanneer je van fietsvakanties in het buitenland houdt wil je daar je fiets goed gedekt hebben. Een fietsverzekering heeft vaak een wereldwijde dekking. Ook in het buitenland kan je dus met gerust de weg op gaan. 

Wat valt er onder de dekking van een fietsverzekering

We gebruiken de fiets vaak dagelijks. We gaan er mee naar werk, brengen de kinderen naar school of gebruiken hem om even lekker te sporten of te relaxen. Je fiets staat hierdoor niet altijd achter slot en grendel in de schuur. Met een fietsverzekering ben je vaak in heel Nederland verzekerd tegen diefstal. Ook wanneer je schade hebt die niet onder normale slijtage valt wordt dit gedekt. 

Eigen risico bij diefstalfietsverzekering

Wanneer je een goedgekeurd slot van AXA hebt of een Datatag kan het zo zijn dat je zelfs geen eigen risico hoeft te betalen. Je hebt er immers alles aan gedaan dat je fiets niet gestolen zou worden. Iets om rekening mee te houden bij de aankoop. 

[button color=”green” size=”large” link=”http://ds1.nl/c/?wi=207310&si=1485&li=142520&ws=” target=””]Vergelijk direct[/button]

Voordelen:

Voor alle soorten fietsen, ook voor ATB’s, racefietsen en hybrides

Geldig in heel Nederland

Ook voor uw buitenlandse fietsvakanties

Geen eigen risico als uw gechipte fiets wordt gestolen

Links

Fietsverzekering