Goedkoopste sim only

Wanneer u kiest voor de goedkoopste Sim Only abonnement bij uw toestel, bent u veel goedkoper uit dan wanneer u kiest voor een mobiel abonnement inclusief het toestel. De prijs kan wel tot 35 euro verschillen. Dit verschil zit in het toestel wat je bij een mobiel abonnement van je provider krijgt: de kosten voor dit toestel worden verspreid over je abonnementsduur en daarom verhogen je abonnementskosten. Je betaalt dan dus niet enkel voor je bundel.

Goedkoopste sim onlyBetaal enkel voor je belkosten

Bij Sim Only is dit wel het geval en bent u goedkoop uit, exclusief de eventuele kosten voor het toestel dat al in uw bezit is uiteraard. Sim Only abonnementen worden door bijna elke provider aangeboden. De keuze voor de consument is enorm, en daarom soms lastiger te maken. Op internet kunt u heel eenvoudig de beste keuze vinden, aangepast aan uw wensen. Zoals op deze website, waar u in kan vullen hoeveel belminuten, sms’jes en dataverbruik u in de bundel wilt opnemen. Vervolgens kunt u in een oogopslag zien wat het goedkoopste Sim Only abonnement is voor uw bundel. Ook op de website van de Consumentenbond kunt u dit invullen. Hierna vindt u de top 3 beste aanbieders van Sim Only, wederom aansluitend bij uw bundel. Tevens kunt u gelijk zien met wat voor cijfer de verschillende providers zijn beoordeeld door de Consumentenbond.

Goedkoopste sim only variabelen

Prijzen voor een Sim Only-abonnement beginnen al bij slechts 3 euro. Voor deze kleine prijs heeft u een bundel van 100 belminuten óf 100 sms’jes bij de provider Tele2. Ook Ben heeft een bundel voor deze prijs. Deze bundel bevat 60 belminuten of sms’jes per maand.

Zoals te zien is in deze twee voorbeelden, zitten er in de goedkoopste bundels geen MB voor internetgebruik inbegrepen. Wanneer u ervoor kiest om toch voor dataverbruik te betalen, heeft u voor 8 euro extra per maand al 200 MB (dit is wederom bij Ben). In totaal zou u bijvoorbeeld voor 200 MB en 60 belminuten of sms’jes per maand slechts 11 euro betalen bij provider Ben.

 

Vergelijk nu de goedkoopste sim only