Goedkope reisverzekering

Lekker op vakantie? of gewoon een weekendje weg. Zorg ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan en kies voor een goede maar goedkope reisverzekering.

Kiest voor de kortlopende reisverzekering wanneer je enkel voor deze vakantie gedekt wilt zijn. Mocht je vaker tripjes maken dan kan het verstandig zijn direct een lang lopende reisverzekering af te sluiten. Zo bent u altijd gedekt.

goedkope reisverzekering

Binnenkort op reis en op zoek naar een goedkope reisverzekering? Compari helpt u met vergelijken. Gebruik de vergelijkingstool om de prijzen van verschillende aanbieders op te vragen. Een goedkope reisverzekering gevonden? Klik door naar de verzekeraar en sluit direct af! Vergelijk doorlopende, korte en langdurige reisverzekeringen.

Kortlopende- of doorlopende goedkope reisverzekering?

Wanneer je op reis gaat is het verstandig voor een goede verzekering te kiezen. Gelukkig kosten deze niet erg veel. Wel wil je natuurlijk niet teveel betalen. Ook wil je dat jouw verzekering precies past bij de wensen die je hebt. Vaak kan het zijn dat een doorlopende reisverzekering in verhouding goedkoper is dan een kortlopende. Bekijk voor jezelf hoe vaak je in het buitenland zal zijn. Is het voor jou de moeite waar gewoon doorlopend verzekert te zijn?

Eigen risico

Let bij het vergelijken goed op het eigen risico. Mocht je niet in staat zijn direct zelf bij te springen dan is het verstandig te kiezen voor weinig eigen risico. Dit kost vaak wat meer echter zul je ten tijde dat je er gebruik van moet maken er blij mee zijn.

Extra dekkingen

Lekker een weekje op wintersport? of juist duiken met de mooiste onderwaterdieren. Voor de extra dekkingen is dit wel van belang. Een normale verzekering dekt dit namelijk niet. Je dient dit dus extra op te geven. Logisch gezien er met deze vakantie activiteiten vaker wat mis gaat. Vul dit zo eerlijk mogelijk in. Je verzekeraar hoeft je niet uit te betalen als jij vooral foutieve informatie gegeven hebt!