Een huisdier neem naast veel gezelligheid ook een grote verantwoordelijkheid. Want wat doe je wanneer je kat medisch zorg nodig heeft. Kosten die je wellicht niet ingepland hebt en die behoorlijk kunnen oplopen. Wanneer je deze kosten niet vanuit je reserves kan betalen is het verstandig een verzekering af te sluiten om het risico te dekken. Een kattenverzekering dekt de toekomstige kosten aan je kat, een geruststellende gedachte.

KattenverzekeringHoeveel kost een kattenverzekering?

De kosten van een kattenverzekering worden door een aantal punten bepaald. Zo is het van belang wat voor soort kat je hebt en hoe oud deze is. Niet alle katten kunnen verzekerd worden, enkel tot een bepaalde leeftijd. Dit verschilt per verzekeraar. De kosten zijn meestal tussen de 10 en 30 euro per maand. De duurdere premies dekken bijvoorbeeld meer dan de goedkopere varianten. Zo heb je bij de goedkopere verzekeringen hebben bijvoorbeeld een hogere eigen bijdrage. Hierdoor ben je wel verzekerd maar heb je alsnog kosten bij een medische ingreep.

Kattenverzekeringen vergelijken

Zelf bekijken welke kattenverzekering voor jou het meest goedkope is? Dan hoef je niet 10tallen websites bij langs. Ondanks dat er geen vergelijkers zijn voor dierenverzekeringen zijn er wel opsommingen met daarin de verschillende aanbieders naast elkaar. Zo heb je snel een overzicht welke voor jou het meest geschikt is.

Snel zelf bekijken? Bezoek de website!