Sim only vergelijken

Een sim only abonnement is vaak veel voordeliger dan een gewoon mobiel telefoonabonnement, omdat je alleen betaalt voor je verbruik en niet voor een nieuw toestel. Maar zelfs voor sim only kunnen de prijzen van aanbieders enorm verschillen en het verschil kan per jaar oplopen tot honderden euro’s. Sim only vergelijken is daarom een goed idee: je ziet zo heel eenvoudig bij welke aanbieder je het meeste waar krijgt voor je geld.

Sim only vergelijkenWaarom sim only vergelijken?

Sim only abonnementen zijn speciale telefoon abonnementen voor je mobiele telefoon. Bij een gewoon mobiel abonnement betaal je eigenlijk te veel geld, omdat je ook betaalt voor je mobiele telefoon. Bij een sim only abonnement is dit niet zo: je betaalt alleen voor de belminuten en de databundel. Een sim only abonnement vergelijken kan je flink veel geld besparen, zeker als je kiest voor de goedkoopste aanbieder.

Hoe sim only vergelijken?

Natuurlijk kun je zelf de verschillende abonnementen van sim only vergelijken, maar dit kan veel werk zijn. Om alle aanbiedingen en kortingen van alle aanbieders na te lopen en deze door te berekenen in bijvoorbeeld Excel, heb je niet alleen veel statistische kennis maar ook veel tijd nodig. Gelukkig is dit helemaal niet nodig. Sim only vergelijken doe je het beste online: er zijn veel tools te vinden die je op een eenvoudige manier laten zien bij welke aanbieder je het meeste geld bespaart met je sim only abonnement.